Monica Georoceanu

Interior designer

Mă uit în spate și parcă ar fi ieri. Și iată că se fac…16 ani. O viață. În anul 2004 când am descoperit designul de interior, am rămas fascinată! A fost dragoste la prima vedere, și de atunci încerc în fiecare proiect realizat să aduc bucurie, confort și frumusețe în ambientele clienților mei. Împreună cu arhitectul Giuseppe Labianca am construit în 2008 Luxury Interiors, brand înregistrat, lider în amenajările de lux. Acesta e primul meu copil, cel mai mare.

Proiectul The Joy of Living este cumva al treilea copil al meu.

Este născut din inspirație, liniște, echilibru și mult, mult zâmbet! Sper să fie pentru fiecare dintre voi o sursă de inspirație, să demonstreze că poți renaște la orice vârstă, și că zâmbetul viu din ochi și de pe buze apare la descoperirea pasiunii și transformarea ei în realitatea de zi cu zi. Satisfacția reală, cea care îți alimentează motorul, se naște atunci când faci ceea ce îți dorești și când poți să îți transformi pasiunea în mod de viață.

Ei bine, ca-n orice proiect, cea mai mare provocare nu este găsirea „Ideii” – așa cum s-ar putea crede – ci găsirea și închegarea echipei cu care să faci posibilă materializarea ideii. În carieră mea am dat viață la sute, poate mii de proiecte , unele din ele chiar imposibile când erau la stadiu de Idee. Și nimic din cariera mea nu ar fi fost posibil și azi nu aș fi putut să am în spatele meu atâtea reușite dacă nu aveam norocul să găsesc cei mai dăruiți și dedicați oameni cu care să lucrez. Astfel că, închin toate reușitele mele, care au fost și care vor veni, tuturor oamenilor care au încredere să mi se alăture pe acest drum provocator și frumos, cel de transformare a ideii în realitate!

Nu întâlnim pe nimeni întâmplător, toți oamenii vin în viața noastră cu un scop, sunt acei oameni care îți reamintesc cine ești și te reașează cu picioarele pe pământ.

Dr. Daciana Ispir

Medic Nutriționist și Health Coach

Medic generalist cu specializare în nutriție și Health Coach, este omul care mie mi-a schimbat total stilul de viață, de a avea contact cu mine, cu modul în care petrec timpul cu mine, mâncând. Este omul care cu multă blândețe îți explică că ceea ce faci, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, și pentru starea ta de bine!

Consilier metabolic balance®, cel mai utilizat program pentru reglarea greutăţii corporale din Europa. Metabolic balance® este un program bazat pe cercetări medicale, testat cu succes de peste un milion de oameni care au urmat planul personalizat de nutriţie și care au ajuns la greutatea dorită.

Institute for Integrative Nutrition mi-a adus informaţii complementare celor studiate în Facultatea de Medicină, fiind considerată una dintre cele mai renumite școli de nutriţie din lume. Aici am învăţat metode inovatoare de coaching, tehnici practice de management al stilului de viaţă și teorii de ultimă oră din nutriţia holistică, având profesori de renume din lumea medicală și a industriei de wellness.”- Dr. Daciana Ispir

Partener The Joy of Living

“Am cunoscut-o pe Monica în cabinetul clinicii și de la prima întâlnire mi-a fost clar ca e hotărâtă să facă o schimbare în viața ei. De la sedință la sedință transformarea ei a fost evidentă, iar la final era o cu totul altă persoană. E mai mult decât aspectul fizic datorat kilogramelor pierdute sau un nivel diferit de energie. Pur și simplu radiază. E acea frumusețe care vine din interior și pe care simți că o emană prin tot ceea ce face. Implicarea mea în acest proiect este plină de entuziasm!”

Ioana Anescu

Psihopedagog, terapeut

Licențiată în Psihologie, formată în Comunicare și Influență Socială, psihopedagog de 10 ani, terapeut de aproape 4. Își dedică timpul, energia și răbdarea copiilor speciali. Pentru ei, ea nu știe ce înseamnă pauză. Este omul care ascultă bine, vorbește bine și scrie și mai bine. Întotdeauna te poți îndrepta către ea pentru a cere un sfat, o părere, sau pentru a te binedispune, pur și simplu. E o explozie de veselie și zâmbet. Vrea să ajute, știe cum să o facă și mereu o face, uneori fără să îți dai seama. Este omul drag sufletului meu. Este Jo.

Partener The Joy of Living

“Pe Monica o știu de o viață, și nu, nu o zic metaforic. Este sora mea din alți părinți. În orice direcție ne-au dus drumurile, tot una alături de alta pășim astăzi. Pentru mine e inspirație, în adevăratul sens al cuvântului. Mă inspiră zâmbetul ei, ambiția ei, capacitatea de a visa și de a aplica, mă uit la ea ca la un curcubeu căruia mereu îi găsesc culori noi. Mi-e prietenă și model. Și sunt recunoscătoare că o am în preajma mea.”

Tiberiu Vintiloiu
si Alexandra Conac

Postural Alignment & Yoga

Alexandra este instructorul meu de yoga. Maestrul meu, aș zice. A știut, încă din prima clipă, să mă vadă dincolo de aparențe, a învățat să mă citească dincolo de copertă. Este omul care a avut răbdare să mă cunoască, dincolo de ceea ce îmi impune societatea să fiu. Este profesorul meu de postură, de respirație, de conectare cu MINE. O văd ca fiind pământul. Tiberiu este antrenorul care s-a reinventat continuu. Este profesorul meu de mers! El m-a reinvatat să pășesc, să stau jos, să stau în picioare, să mă mișc natural. Știe să mă motiveze fără să mă preseze, să mă redreseze blând când pierd drumul. Este în continuă mișcare. Îl vad ca fiind focul. Aceste două elemente esențiale, părți din natură, care își respectă reciproc locul, dar care știu să se completeze pentru a face loc împlinirii unui scop comun. Acești doi oameni dragi, profesori și camarazi, fără de care nu aș fi EU, așa cum sunt azi.

Parteneri The Joy of Living

“Monica este o ființă solară, cu un zambet care te binedispune. Un om bun, cu multă determinare, un om care nu se oprește niciodată acolo unde știe că visele pot deveni realitate!”

Mihaela Dudescu

Consultant de hidratare și Art Director proiect

Oamenii vin în viața ta pentru un motiv, pentru un sezon sau pentru o viață. Când vei ști de ce, vei ști ce este acea persoană. Ce a venit sa te învețe poate părea un cadou din cer și, într-adevăr, asta este. Ea este acolo pentru că tu ai nevoie să fie acolo.

Mihaela a reintrat în viața mea să mă ajute să reinvăț, să redescopăr, să reinventez, să recreez, este un artist desăvârșit și un izvor de idei minunate! Mi-a adus acel boost de energie de care aveam nevoie. Este un foc de artificii și un copac cu rădăcini adânci, este acel om de care fiecare om are nevoie spre a-i completa puzzle-ul energetic și inspirational.

Partener The Joy of living
Consultant Aqua Life – Apa Vie

“Energică, vizionară, determinată, cu respect și apreciere pentru fiecare om cu care interactionează, dar mai ales muncitoare, Monica este acel om pe care oricine și l-ar dori în preajmă ca să primească inspirație la Acțiune!
Nu se lasă impresionată de viziuni înguste și de oameni care îi spun “nu se poate”. Hotărâtă să meargă înainte și să își urmeze intuiția, este omul care “face lucrurile pe care le simte, să se întâmple” și este dispusă să plătească prețul ce se cere în muncă și energie investite, fără să se plângă și fără să caute calea cea scurtă.
Pentru mine este exemplul viu al faptului ca “pentru A FI (de succes), mai întâi trebuie SĂ DEVII (plătind prețul corect în moneda cea mai scumpă: efort și dăruire”

Marius Dudescu

Fotograf și editor de imagine PhotoONE

Să stai relaxat în fața unui fotograf, este mare lucru!
Marius Dudescu îți inspiră încredere, optimism și bună dispoziție. Fiecare fotografie are în spate o poveste, și mult timp de lucru prins într-un click de aparat foto. Este un profesionist, un migălos, un perfecționist, un răbdător, un maestro al imortalizării unei emoții. El conturează vise și nostalgii într-o imagine. Te face să te simți soare, curcubeu și ploaie de vara. Te face să te simți pe crestele munților. Printr-o poză .

Partener The Joy of Living

“De-a lungul carierei de fotograf, de peste 25 de ani, am avut șansa să am în fața obiectivului poate mii de modele, cu cele mai diverse personalități și fizionomii.
Chiar și după atâta timp este pentru mine o provocare sa descopăr un om nou căruia să îi subliniez cu ajutorul diferitelor tehnici fotografice trăsăturile și astfel să-i pun în evidență personalitatea.
Să lucrez la proiectul “The Joy of Living” este o provocare și o oportunitate.
Având-o pe Monica drept model am descoperit o personalitate puternică dar totuși feminină pe care a trebuit să o evidențiez astfel în portretele mele. Și având-o și ca punct central, care coordonează întregul proiect am ocazia să observ determinarea și organizarea unui om care reușește să închege și să țină împreună o echipă de oameni puternici, independenți profesional și automotivați fiecare în cariera și în direcția lui.”