Postural Alignment

Probabil că unii dintre voi ați auzit sau intuit după nume, ce înseamnă postural alignment, dar nu este doar o aliniere posturală, este mai mult de atât. În august 2019, cu o zi înainte de plecarea mea în vacanță la mare, Tiberiu Vintiloiu m-a învățat să merg! Știu că sună ciudat, dar chiar așa este! Mi-am făcut timp și am mers la această prima ședința, în ciuda faptului că aveam bagaje de făcut și multe alte lucruri înainte de plecare. A meritat fiecare secundă petrecută, mi-a arătat cum să-mi poziționez genunchii, tălpile, respirația, și să-mi controlez postura. Am exersat pe toată perioada vacanței, aveam mai mult timp liber să mă gândesc la mine, și da, a funcționat, mi-am schimbat modul de a sta drept, în picioare, sau pe scaun la birou, eliminând astfel disconforturi și dureri, care acum sunt istorie!

Conceptul Postural Alignment are rădăcini străvechi în practici de aliniament, echilibru, autodezvoltare și eliberare. Un antrenament Postural Alignment este complex și integrează mișcări și poziții din practica yoga, Pilates, Funcțional Training, Fitness, precum și Animal Flow.

  • Reconectarea legăturilor neuro- musculare
  • O mai bună poziționare și conectare musculară
  • Flexibilitate și control mai bun al mișcării
  • Aptitudine marită în mișcări și lipsa durerii muscular – articulare.
Partener: Tiberiu Vintiloiu

Ești interesată de Postural Alignment & Yoga?

Programează-te acum!

Yoga

…sau viața însăși

La fel cum poate mulți dintre noi avem diferite imagini despre ceea ce poate însemna să practici yoga, pentru mine a fost Începutul. O renaștere, aș spune.
Posturile, respirația și modul în care corpul meu răspundea la diferitele mișcări, mi-au oferit informația necesară pentru a începe să descopăr Prezența și Conștientizarea. Mai ales conștientizarea sinelui.
În fiecare zi, pe măsură ce lista task-urilor și responsabilităților crește, ne deplasăm, gândim și simțim în Viteză. Trăim la viteză maximă. Această viteză poate să ne bucure prin numeroase rezultate. Însă, adesea, poate să creeze o ruptură înăuntrul nostru. Putem uita cu ușurință să respirăm, să ne simțim corpul și starea lui, să definim și să respectăm granițele între emoție și implicare, să ne conectăm cu cei dragi și, cel mai important, să fim Prezenți. Aici și acum. E atât de simplu.
În ceea ce mă privește, obișnuiam să fiu mereu împărțită între trecut și viitor. Iar yoga m-a învățat să fiu AICI. În ACEST moment. M-a învățat să îmi simt corpul și limitările lui, să aleg să îi ofer atenție la semnalele care mă atenționează, să respir în același ritm cu mișcarea, să practic liniștea și pacea la nivel de măiestrie.
Modul în care învăț, zi după zi, să fac toate acestea, este unic. Pentru că și eu sunt unică. Fiecare din noi este. Viața este Unică. Ascult-o. Fii recunoscător. Inspiră, expiră.

Partener: Alexandra Conac

Postural Alignment & Yoga

Îți garantăm cele mai bune oferte!

Scrie-ne și te vom contacta în cel mai scurt timp!