Hidratare

Apa este baza vieții!

Corpul meu fizic este aproape 3 sferturi apă! De aceea am căutat ca elementul preponderent din care sunt construită, să fie primul, de cea mai bună calitate. În căutările mele despre ce elemente am nevoie “să aliniez” ca să îmi păstrez energia și vitalitatea, am descoperit această apă, pe care o simt ca și “vie” pentru mine, cu fiecare pahar pe care-l beau.
Ea face parte zilnic din viața mea. Are calitățile unei ape de izvor natural.

  • cel mai important lucru pe care mi-l oferă, este calitatea ei de Antioxidant, adică este Antiaging.
  • este Superhidratantă,
  • și în plus, pot sa îi alternez uneori valorile de pH, în funcție de unele momente ale zilei.

Este singurul lichid cu care mă hidratez, ba chiar este primul lucru cu care îmi încep ziua: două pahare cu “apă vie”, asortate cu trei respirații adânci, pe care împreună îmi place să mi le imaginez cum îmi inundă cu energie fiecare celulă și care chiar simt că îmi trezesc la viață întregul interior. Și exterior.

Dar știu… poate nu mă crezi pe cuvânt. Nici nu trebuie. Îți spun doar că o asemenea apă există! Prietena mea și consultantul meu „pentru o apă bună”, Mihaela Dudescu mi-a arătat asta și te poate ajuta și pe tine să îți aduci în viața ta cea mai curată, gustoasă și sănătoasă apă!

Partener: Mihaela Dudescu

Alege și tu cea mai pură apă!

Cere mai multe detalii chiar acum!

Cu un singur sistem portabil și multifuncțional, obții o multitudine de beneficii ale apei la o simplă apăsare de buton! Este atât de simplu!

Înainte de toate, ai hidratare. Apa este cel mai simplu și cel mai bazic lichid pe care ni-l oferă pământul. Apoi, ai curățare. Curățare a fructelor și a legumelor atunci când le treci pe sub jetul de apă curată. Curățare a tenului atunci când vrei să renunți la demachiante sofisticate și să revii la…rădăcini, la natură! Și, apoi, ai încă un beneficiu: poate fi folosită cu încredere pentru a prepara hrana, nu doar pentru cei mari, ci și pentru cei mici, deci este kid friendly. Ca să nu mai vorbim și de faptul că nu mai ești nevoit să cari și să depozitezi cantități mari de apă, astfel că îți aduce și un plus de confort, nu doar ție, ci și mediului, care în ziua de azi este sufocat de plastic și care are nevoie de ajutorul nostru, ca de aer!

Astfel, este apa pe care o merităm toți, este apa din adâncul pământului, element fluid și în continuă mișcare, este hrana rădăcinilor noastre, este viață!

Dorești să discutăm despre Hidratare?