fbpx Skip to main content

Camera de Baie 02

Baterie dus – detalii pe luxuryinteriors.ro
Tapet – detalii pe luxuryinteriors.ro

Mobilierul este esențial pentru a face baia funcțională și în același timp, pentru a oferi mediului personalitate și stil. Există multe propuneri ale companiilor din domeniu care se adaptează cel mai bine la gusturile și nevoile clientului. Dulapurile de baie trebuie alese cu atenție, fără a pierde din vedere cerințele de spațiu, capacitatea și calitatea acestora. In acest proiect, punctul forte este tapetul pentru spațiile umede, special tratat. Mobilierul suspendat ales este util pentru a facilita curățarea și pentru a oferi spațiu pentru mediu.

Baterie – detalii pe luxuryinteriors.ro
Mobilier – detalii pe luxuryinteriors.ro

Tapetul cu o dublă funcție decorativă și protectoare. Q • dekor este o armătură bidirecțională din fibră de sticlă cu caracteristici de stabilitate, eficiență, ușurință și flexibilitate, mai mari în comparație cu un tapet tradițional. Datorită rezistenței sale ridicate la uzură, este ideal pentru aplicare în zone umede.
Acesta trebuie să fie utilizat în combinație cu un adeziv gata de utilizare dintr-o singură componentă pe bază de dispersie poliuretanică și FINI 58.

Ne poți contacta și pe LuxuryInteriors.ro

Ești interesat de produsele de design de interior?

Îți garantăm cele mai bune oferte!

Scrie-ne și te vom contacta în cel mai scurt timp!