Decor Exterior

Grădina este un element fundamental al casei, care poate nu primește o atenție adecvată în ansamblul său. În general, tindem se acordăm o importanță deosebită zonei verzi a grădinii, în timp ce tot ceea ce privește mobilierul trece pe plan secund, astfel că este atât de ușor să întâlnim zone exterioare care sunt mobilate într-un mod inegal și fără logică. Ce e de făcut?

Fondator: Monica Georoceanu

Servicii de Design la Cheie

Proiectare

Vă oferim experiența noastră, astfel încât, împreună cu dumneavoastră, să găsim întotdeauna cea mai funcțională propunere personalizată. Brand-ul Luxury Interiors, al cărei fondator este Monica Georoceanu, este printe putinele concepte care oferă serviciul de case la cheie!
Realizăm proiecte de ultimă generație, perfecte în fiecare detaliu. În cadrul întâlnirii inițiale, vom afla totul despre cine sunteți și despre ce intenționați să vă fie casa de vis. Vom afla despre stilul dumneavoastră de viață și cum vă doriți să funcționeze spațiul. Aceasta va determina amploarea proiectului și va stabili direcția de proiectare.

Achiziție Mobilier

Un serviciu complet de mobilier, care rezultă dintr-o analiză preliminară pentru a înțelege mai bine ideile și nevoile clientului, astfel încât rezultatul final să corespundă perfect cerințelor.
O soluție corectă de mobilier trece printr-o analiză preventivă atentă a spațiului disponibil, combinată cu idei in baza cerintelor si nevoile clienților.
Calitatea înalta a serviciilor și respectarea termenelor de livrare ne-au adus în postura de a devenii parteneri de încredere pentru cele mai importante brand-uri internaționale de mobilier de lux si nu numai

Inspirație

În The Joy of Living, veți descoperi de fiecare data noi proiecte marca Luxury Interiors, leader în amenajarile de lux, soluții eficiente cat și combinații infinite în materie de stil, culoare si design!

01

02

03

04

Ești interesat de produsele de design de interior?

Îți garantăm cele mai bune oferte!

Scrie-ne și te vom contacta în cel mai scurt timp!