Design de interior

Un specialist în design interior este practic un tehnician, un specialist în găsirea de soluții și propunerea de idei. Este un profesionist care te poate sfătui cu privire la stilul mobilierului în funcție de tipul de interior, calitatea materialelor, tipul de iluminat disponibil. Pe scurt, toate acele aspecte care modelează atmosfera pe care doriți să o oferiți unei locuințe bazate pe personalitatea ocupanților săi. Designul de interior nu este o simplă mobilare, este mult mai mult, presupune îmbinarea, armonia culorilor, a stilurilor, iar designerul nu creează doar o casă, ci un cămin.

Fondator: Monica Georoceanu

Servicii Design la Cheie

Proiectare

Vă oferim experiența noastră, astfel încât, împreună cu dumneavoastră, să găsim întotdeauna cea mai funcțională propunere personalizată. Brand-ul Luxury Interiors, al cărei fondator este Monica Georoceanu, este printre puținele concepte care oferă serviciul de case la cheie!
Realizăm proiecte de ultimă generație, perfecte în fiecare detaliu. În cadrul întâlnirii inițiale, vom afla totul despre cine sunteți și cum intenționați să vă fie casa de vis. Vom afla despre stilul dumneavoastră de viață și cum vă doriți să funcționeze spațiul. Aceasta va determina amploarea proiectului și va stabili direcția de proiectare.

Achiziție Mobilier

Un serviciu complet de mobilier, care rezultă dintr-o analiză preliminară pentru a înțelege mai bine ideile și nevoile clientului, astfel încât rezultatul final să corespundă perfect cerințelor.
O soluție corectă de mobilier trece printr-o analiză preventivă atentă a spațiului disponibil, combinată cu idei in baza cerintelor si nevoile clienților.
Calitatea înalta a serviciilor și respectarea termenelor de livrare ne-au adus în postura de a devenii parteneri de încredere pentru cele mai importante brand-uri internaționale de mobilier de lux si nu numai

Inspirație

În The Joy of Living, veți descoperi de fiecare dată noi proiecte marca Luxury Interiors, leader în amenajările de lux, soluții eficiente cât și combinații infinite în materie de stil, culoare și design!

Bucătării

Living & Dining

Dormitoare

Camere de Baie

Decor Exterior

Doresți să începem o discuție despre proiectul tău?

Solicitați o sesiune chiar acum!

Partener de incredere

Un bun proiectant va acționa, de asemenea, ca o interfață între client și executanții de materiale ale lucrărilor, adică toate acele figuri care variază de la firma de construcții sau renovări până la furnizorii de mobilă, tapițerii etc, etc. Evident, este necesar să ai încredere, nu toată lumea are un caracter adecvat pentru a încredința alegerile de mobilier din mediile în care vor trăi după „gustul” altei persoane. În mod alternativ, fii chiar tu un designer de interior, informează-te și răsfoiește internetul, Amenajarea unei case, unui ambient, într-un mod original poate fi una distracțivă, pornind de la alegerea mobilierului și a accesoriilor de mobilier. Recomandarea noastră este să apelezi la un specialist care are viziunea necesară să-ți ofere cea mai bună soluție și din punct de vedere tehnic, pentru a ajunge la proiectul la care ai visat.

Ești interesat de produsele de design de interior?

Îți garantăm cele mai bune oferte!

Scrie-ne și te vom contacta în cel mai scurt timp!