Living & Dining 02

Scaune – detalii pe luxuryinteriors.ro
Candelabru – detalii pe luxuryinteriors.ro

Atunci când designerul de interior are mână liberă de la beneficiar, un mic apartament de bloc are șansa de a se transforma într-un surprinzător spațiu în stil hollywoodian. Amenajare contemporană cu accente ale anilor ‘30, în care grija pentru detaliu se reflectă în fiecare colț al casei. Pardoseala din onix redă acestui ambient o notă de elegantă. Masa de dining cu scaunele elegante patronează acest ambient elegant. Candelabrul ales, cu abajur din mătase neagră, reflectă lumina caldă în toată încăperea. Atât culorile cât și materialele au fost alese cu grijă, elementul predominant în această încăpere constând în culoarea canapelei, care luminează și trezește la viață toată încăperea.

În casele din trecut, prezența sălii de mese era de la sine înțeleasă, fiind acel spațiu esențial în care aveau loc prânzuri și mese de duminică sau ocazii speciale. În zilele noastre, însă, această încăpere și-a schimbat statutul, stilul de viață este acum altul, iar în loc de camera specifică unde se lua “masa”, deseori aceasta este plasată în camera de zi sau între camera de zi și bucătărie.

Alegerea mesei perfecte în acest ambient sofisticat este mai dificilă decât pare. În comparație cu alte piese de mobilier, masa are o valoare simbolică foarte importantă: este nucleul în jurul căruia se adună familia și oaspeții în timpul prânzurilor sau cinelor. Astfel că trebuie aleasă cu grijă și delicatețe.

Acest ambient deosebit are nevoie de o masă special concepută pentru oaspeți, dar și pentru a oferi membrilor familiei senzația că se află într-un film clasic. Vitrinele elegante care servesc mesei, conferă o notă de rafinament, dar și utilitate.

Când avem un decor sofisticat, scaunele nu trebuie alese monoton, și nici în aceeași tonalitate de culoare.

Ne poți contacta și pe LuxuryInteriors.ro

Ești interesat de produsele de design de interior?

Îți garantăm cele mai bune oferte!

Scrie-ne și te vom contacta în cel mai scurt timp!