fbpx Skip to main content

Un maxim de maiestrie al capodoperelor in mobilier

Astazi nu vorbesc despre amenajarea unui spatiu 😊 dar va prezint un brand pe care il indragesc: Cantori-Italy.

L-am descoperit in 2007 si pentru mine la acea data reprezenta un maxim de maiestrie al capodoperelor in mobilier. Acestea inglobau paturi din fier forjat cu un finisaj si un model total aparte in stil Chabby Chic, scaune din metal finisate crom si alte piese cu un design romantic.

Cantori

se ramarca prin creatiile sale inca din 1976 cand creatorul, Sante Cantori, a iesit in evidenta prin conceperea pieselor cu tesaturi artizanale in frumoasa zona Camerano, Italia. Acestea au devenit unice prin rafinament si prestigiu. Calitatea produselor a fost si a ramas filosofia acestei companii.

La scurt timp de la lansarea pe piata, compania s-a dezvoltat intr-un ritm perfect pentru a cuceri atat piata din Italia cat si din intreaga lume. Piesele cu un design bine definit, combinatia de culori indraznete la vremea aceea fac aceasta companie sa ajunga una de success. Profesionalismul artizanilor si creatiile sale m-au convins sa il consider un partener de business stabil si loial pentru implementarea proiectelor mele de design interior.

Frumusetea formelor si diversitatea de propuneri te cuceresc la prima vedere. Diferitele tipuri de accesorii, niciodata obisnuite, sunt nascute prin uniunea esteticii si functionabilitatii. In lumea Cantori totul pare magic.

Diferentierea brandului Cantori

de-a lungul acestor decenii este formata din capacitatea de a inova și reinventa. Colectiile marcii sunt alcatuite din bufeturi, oglinzi, lampi, mese, fotolii mici, masute de cafea, scaune, comode, pufuri, canapele, paturi si multe alte tipuri de accesorii care iti permit sa amenajezi cu originalitate locuinta ta.

Tablourile din colectia Cantori

sunt inedite si niciodata la fel, toate sunt realizate de catre artisti, unele din ele sunt cu structura din lemn si pictate manual. Preferatul meu fiind “Fragment Sky”.
In categoria de living-dining poti gasi o intreaga serie de modele si combinatii intre metal, piele, catifea si marmura.

Cromatica

si povestea din spatele acestor creatii fac ca produsele sa fie placute si interesante inca de la prima vedere.

Link website Cantori