fbpx Skip to main content

Sufletul, pentru a fi “îndestulat”, trebuie să primeascaă energie vitală, zâmbet, bucurie, speranță, și nu tristețe, furie, frică sau sentimente de regret.
Tu… cu ce-l hrănești?
Materialiștii, de exemplu, nu cred că sufletul există de aceea nu și-l cunosc, dar și mulți dintre cei care pretind că îl știu, ignoră sau uită. Pentru a trăi, Sufletul are nevoie de hrană la fel ca trupul.
Mulți cred că este suficient să te hrănești cu alimente și băuturi, pentru ca trupul să funcționeze corect. Da, este adevărat în mare parte; de aceea e important ce îți aduci în interiorul corpului, apă, băuturi sau alimente. Poftele sunt nenumărate, de la deserturi și prăjituri apetisante până la o carne gustoasă la grătar. Nimeni nu te împiedică să mănânci tot ce vrei, dar te-ai gândit la corpul tău intern? Cum se luptă organele tale pentru a digera și distribui tot ce mănânci și bei? Și mai târziu pot apărea bolile… și te întrebi de unde?
Sună cam dur, știu, și mai nimeni nu are chef de așa o analiză, că trăim după tipare construite de alții și nu de noi, iar viața se derulează pe “repede-înainte” și nu avem timp să ne oprim și să o privim.

Conștientizează asta și încearcă să schimbi ceva pentru tine.

Corpul nostru este alcătuit din 70 – 75% apă, care trebuie înlocuită zi de zi pentru a elimina toxinele și pentru a ne hidrata în mod corespunzător zecile de mii de miliarde de celule. Când se face hidratarea cu apa corectă (www.apabuna.ro), aceasta poate fi o armă care contracarează aciditatea atât de dăunătoare și care atacă zilnic celulele noastre. Iar când hidratarea se completează și cu o dietă sănătoasă, potrivită cerințelor specifice fiecărui organism (www.binecumine.com), eu am fost martor la adevărate miracole de regenerare și reîntinerire care s-au petrecut în corpul celor care au aplicat această rețetă.
Binențeles că nu am început întâmplător cu referirea la Suflet: la hidratare și hrană este vital să se adauge un mindset pozitiv și un sistem de autoapărare împotriva emoțiilor negative. Cu cât suntem mai bine și senini cu noi în interiorul nostru, cu atât corpul nostru este cel care dezvăluie această armonie. Este mai calm și nu trebuie să se îmbolnăvească pentru a raporta un dezechilibru. Atunci când există dezechilibru, înseamnă că mintea, sufletul și trupul nostru nu se află într-o relație „curată” iar acest dezechilibru, care de obicei pornește de la emoțional, are consecințe negative asupra sănătății fizice.

De multe ori m-am “luptat” cu baxurile de apa, chiar urcând scările cu ele, ca să nu mai zic de momentele când aveam și copilul în brațe, o adevărată echilibristică😊 și cred că sunt multe femei din cele care citesc acum, care se regăsesc în spusele mele. Fiind un om practic am căutat mereu să găsesc soluții pentru a-mi ușura viața, iar soluția a sosit de la prietena mea, Mihaela – consultant de hidratare (www.apabuna.ro) , care mi-a adus în casă “un miracol mare într-o cutie mică”, cum îmi place mie să denumesc aparatul meu de apă pe care îl folosesc deja de aproape un an.😊

Dacă vei ajunge să-l folosești și tu vei vedea că doar cu un mic dispozitiv poți avea beneficiile mai multor ape (nu doar una), pe care le obții înstantaneu la tine acasă. Chiar dacă în fraza care urmează o să mă exprim puțin mai corporatist (căci nu am găsit un vocabular mai comun ca să exprim ce vreau) iată doar câteva idei despre ce și cum folosesc eu aceste ape. Apele de băut pe care le obțin cu acest device, vin în corp cu niște proprietăți pe care nu le-am întâlnit la apele uzuale și de aceea ele pot avea o mulțime de beneficii când sunt băute:
– dizolvă reziduurile de acid depuse în țesuturi și care de obicei îngreunează procesele celulare ba chiar ne îmbătrânesc,
– hidratează mult mai rapid și mai eficient corpul – asta înseamnă ajutor în procesele naturale de autovindecare,
– oxigenează sângele – asta înseamnă viață și sănătate,
– crește nivelul de energie și vitalitate și nu știu eu să enumăr câte beneficii mai obțin

Ca să nu mai spun că același dispozitiv este capabil să îmi producă și alte tipuri de apă cu pH-uri diferite și pe care eu le utilizez în cele mai ingenioase situații din casă, tot timpul. De exemplu folosesc:
– apa de frumusețe pH 5.5 – 6.0 ca tonic pentru piele. Îmi hidratez și curăț tenul și părul fără soluțiile clasice cu chimicale. M-am încântat din primele săptămâni de folosire, când cunoștințe vechi mă întrebau ce mi-am făcut la ten de arată așa luminos și hidratat 
– apă de masă sau bună pentru laptele bebelușilor sau pentru copii – pH neutru 7.0. Am scăpat de cărat baxurile de care aminteam.
– apă super acidă 2.5 pH – dezinfectant fără chimicale. Este potrivită pentru toate situațiile din casă sau de pe piele, care necesită dezinfectare. Am scăpat de chimicalele clasice de dezinfectare dar nocive pentru sănătate. Bacterii, microbi si microorganisme înlăturate cu o soluție sigură pentru corp, produsă instantaneu. Studiind acest tip special de apă (căci am fost sceptică la început când mi s-a spus ce face) am aflat niște lucruri spectaculoase despre soluția dezinfectantă obținută prin această metodă. În lume sunt spitale și unități de sănătate, care folosesc asemenea tehnologie de uz industrial care produce o asemenea soluție antiseptică și care e folosită pentru dezinfectarea sălilor de operații, a instrumentelor chirurgicale și în protocoale pe piele. Deasemenea am aflat că este folosită în industria alimentară, fiind o soluție aprobată pentru dezinfectarea suprafețelor de alimentație publică și pentru eliminarea germenilor și bacteriilor de pe toate tipurile de alimente, deoarece nu este nocivă când e ingerată și are eficiență de zeci de ori mai mare decât clorul. Interesant nu? Caută și tu, dacă vrei să te convingi: acid hipocloros.
– sau folosesc “apa-degresant” cu pH super alcalin 11,5. E pe post de detergent în casa mea, degresez fără chimicale și întrețin curățenia dar cel mai mult o folosesc ca să elimin chimicalele pesticide de pe fructe și legume. Gătesc curat și mă feresc de parte din chimicalele din alimente.
Când folosești așa ceva în casă, tot ce am scris mai sus devine ușor o rutină zilnică și aproape că vei uita instantaneu listele de cumpărături din care elimini pet-uri de apă, recipientele cu chimicale de curățenie casnică sau unele produse de îngrijire personală. Asta se traduce pentru tine în economie financiară, eliberarea unor griji de a cumpăra unele produse și mai ales se traduce în grijă pentru mediu.
Să încercam pe cât posbil să eliminam plasticul și chimicalele din utilizările noastre zilnice, este o dovadă de grijă pentru sănătate și respect pentru natură, mediu și planetă. Mai pe scurt, trebuie să încercăm să păstrăm Pământul curat așa cum ne păstrăm casa curată. Pentru că Pământul este casa noastră. Și până una-alta, privind în spațiul infinit, nu am găsit încă un al doilea Pământ !
Frumoșii mei… suntem ceea ce gândim, ceea ce mâncăm… și ceea ce bem. Așa că: să alegem ce e cel mai bun și curat!
Iar când voi veți avea grijă ca aceste aspecte să fie asigurate pentru trup, fiți atenți la ce vă șoptește Sufletul că ar vrea și “hidratați-l” cu energia unei zile calde de toamnă, a unei cărți citite la firul ierbii, a zumzăitului unei gâze la ureche și woooow, câte ar mai fi!
Vă iubesc!